A mindent bele ragu azért kapta a nevét, mert ami van, otthon az tehetsz bele, pl. kukorica, bab, gomba, de akár zöldborsó, pritaminpaprika, vagy paradicsom, amely egy tipikus ronda, de finom étel. Mivel magas a rost tartalma, nem leszel tőle éhes, és számtalan bélbarát rostot tudsz így a szervezetedbe bevinni.
Mindent bele joghurtos currys csirke
Hozzávalók:
1 nagyobb filézett csirkemell
20 dkg gomba
2 fej vöröshagyma
1 doboz vörös bab konzerv
1 doboz kukorica konzerv
2 pritamin paprika
2 pohár natúr joghurt
Só, bors
Csipet curry
Mustár
1 kávéskanál tápióka keményítő
Elkészítés:
A csirkemellet vágd fel vékony csíkokra, a gombát, és a hagymát tisztítsd meg és szeleteld fel, végül pedig a pritamin paprikát mosd, meg és szintén vágd fel vékony csíkokra.
Egy nagyobb serpenyőben hevíts fel egy kevés olajat, majd dobj bele minden hozzávalót, a konzerv zöldségekkel együtt. Ízesítsd sóval, borssal, és fedő alatt egy kevés vízzel párold át, kb. negyed óráig. Ezután vedd le róla a fedőt, várd, meg amíg a víz elforr, végül öntsd rá a mustárral, keményítővel és csipet curryvel elkevert natúr joghurtokat.
Várd, meg amíg a ragú kellően besűrűsödik, majd még egyszer kóstold meg, és ha szükséges még ízesítsd fűszerekkel. Ebédre vagy vacsorára is fogyaszthatod, köret nélkül, de a rizs vagy a quinoa, hajdina is jól illik hozzá.